BloggProffs

Trubadur

Igår var vi hos mamma och pappa. Jag hade helt glömt att Sofye med familj skulle komma. Det vore bra med ett bättre minne ibland.
Vi åt iaf där, sen åkte mamma och jag till jysk för att köpa en resesäng eftersom River skulle sova där i natt. Det blev ingen säng för jag tyckte att han lika gärna kunde sova på en madrass på golvet.
De ringde 2 gånger från jobbet igår och ville att jag skulle sitta vak. Jag tackade nej eftersom jag inte sovit så mycket och skulle antagligen inte orkat vara vaken hela natten. Den andra som ringde hade inte fått information av den första att hon ringt mig, men det är ju sånt som händer.

Efter fikat åkte Stoffe och jag hem och började greja här i datarummet så nu ser det mer ut som ett rum än som en soptipp. Stoffe ställde upp en del kartonger och sånt på vinden, det är ju onödigt att ha sånt ståendes här nere när det är sånt vi inte använder. Det finns inte så mycket förvaringsutrymmen här.

På kvällen sen var vi på trubadur på pizzerian här. Det var trevligt. Jag drack cider för första gången sen juni 2007. Det tog ca 4 timmar att dricka 2 cider för mig, så jag är ingen stordrickare direkt. ;)   Det var iaf en trevlig kväll, första gången sen River föddes som vi varit ensamma en kväll. Jag ska snart ringa pappa så han får hämta mig för jag antar att Stoffe inte kommer kunna köra än på ett tag.  Han hann med lite fler öl på den tiden jag drack 2 cider.

En kommentar till “Trubadur”

  1. Linda Säger:

    Härligt, de behövde du men jag behöver dig nu så kom hem!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu