BloggProffs

sovmorgon

Idag var River snäll och gav mig sovmorgon till 9.30. Det var väldigt uppskattat kan jag säga. Jag var yr när jag vaknade, det höll i sig hela förmiddagen. Det var lite läskigt att bära River då, men det gick bra som tur var.

Vi har inte gjort så mycket idag, en riktig slöardag. Det är skönt med såna dagar ibland. Jag har tvättat en maskin tvätt. När Stoffe kom hem och duschat åkte vi och handlade. River var hos mamma och pappa under tiden. Det gick rätt fort att handla idag. Vi fick kvällsmat när vi kom tillbaka, så snällt så.

Igår ringde prästen så vi ska träffa honom imorgon eftermiddag. Jag hoppas att det inte tar alltför lång tid. Får se hur mycket han har att säga.

Vi fick brev från USÖ igår, River ska undersökas igen. 6 timmar skulle det ta då, verkligen en heldag. Det var visserligen en väntetid på ca 3 timmar så då får man lämna sjukhuset. Jag funderar att gå och hälsa på på jobbet då. Det är fler som vill träffa honom, hittills är det 2 av de på min avdelning som träffat honom. Jag ska kolla vilka som jobbar, har ju kvar schemat från i somras och tror inte att de har bytt. Det vore bra om chefen var där så jag kan prata med henne om det är klart hur det kommer se ut i sommar.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu