BloggProffs

Dop

Ja, idag var det Rivers tur att döpas. Han hade såklart dopklänningen som min farmor sytt. Jag, mina syskon, kusiner och kusinbarn har haft den. Det har varit en jättetrevlig dag.

River var jätteduktig i kyrkan, han sa inte ett pip när prästen hade vatten på honom och så där. Det var ett barn till som döptes, hon sa inte så mycket hon heller.
Det var jag som fick hålla River hela tiden så jag blev rätt trött i armarna och jag är glad att det inte tog så lång tid. Jag var helt skakig i armarna efteråt.

Efter kyrkan åkte alla med hem till mamma och pappa där det blev paj och lite fika. Det var trevligt. John ville ha med mig på lite upptäcktsfärd i huset. Han hittade en katt som han klappade lite på och så var ju brorsans gamla leksaker lite intressanta.

River fick ju presenter också.

Mormor & morfar: ett konto med 1000 kr insatt.
Morbror Peter: 1000 kr insatt på samma konto.
Moster & Jonas: ett album med silver ram.
Morbror Jakob: en spargris.
Maritha & Raimo: 1000 kr

Farmor: silverskedar efter hennes farmor.
Farbror Ove m. familj: ett halsband och en nalle.
Farbror & Irene: Bok/album

Sofye m. familj: registreringsskylt till barnvagnen
Jonas & Eva: en broderad tavla.

Jag hoppas att jag inte har missat något/någon nu. Det var jättefina och bra saker han fick. Jag är nöjd med dagen men nu är det skönt att det är över.

2 Kommentarer till “Dop”

  1. Sofye Säger:

    Det var jätte trevligt :) men att hon inte sa nått kan ju bero på att hon hade napp i munnen :O Din brors gamla leksaker var JÄTTE intressanta haha för båda barnen :P

  2. Linda Säger:

    Ni var bedårande, hela familjen :)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu